Den nye Windows 11 - e-nemt

Den nye Windows 11

Windows 11 er Microsofts nyeste version af styresystemet Windows. Windows 11 erstatter Windows 10, og bliver den primære version af Windows i løbet af 2022.

Microsoft lover, at opdateringen til Windows 11 ikke vil koste ydelse på computeren (som det ellers ofte opleves, når styresystemer opdateres). Eksempelvis vil opdateringer være 40 procent mindre end de er nu, og de vil blive foretaget i baggrunden, så dit arbejde ikke afbrydes i tide og utide. Ifølge præsentationen vil der også være en generel forbedring af hastigheden på systemet, inklusive webbrowsere – og det er ikke kun Microsofts egen Edge, der får glæde af det.

Chancen for at du har stiftet bekendtskab med Teams under pandemien er ret høj. Det er, lidt forsimplet, Microsofts udgave af Zoom, og i Windows 11 er det ikke (kun) en selvstændig app, men Teams er blevet syet ind i styresystemet.

Microsoft Teams er for eksempel integreret direkte i værktøjslinjen, så brugeren til enhver tid kan komme i kontakt med andre via tekst-, chat-, stemme- eller videobeskeder. Det gælder, uanset hvilken enhed der bruges og på tværs af Windows, Android og iOS. Microsoft har også forbedret integrationen af Teams’ produktivitetsfunktioner, så du kan starte en præsentation eller mute dig selv direkte fra værktøjslinjen

Tilbage til blog