Med den nye Office 2021 får du også Microsoft To Do - e-nemt

Med den nye Office 2021 får du også Microsoft To Do

Brug min dag til at fokusere på daglige opgaver. Du kan tilføje nye opgaver direkte til min dag eller tilføje opgaver fra andre lister ved at vælge en opgave for at få vist dens detaljer og derefter vælge Føj til min dag. Du kan også bruge forslag til at vælge opgaver, der skal føjes til min dag. Hvis du vil se foreslåede opgaver, skal du vælge ikonet forslag Ikon med lyspære øverst på listen min dag. 

Den smarte liste i My Day nulstiller hver nat, så du har en tom Slat for at tilføje de opgaver, du vil udføre hver dag. Alle opgaver i min dag, der ikke fuldføres, før listens nulstillinger gemmes på din opgaveliste, og som er inkluderet i dine forslag på den følgende dag. 

Tilbage til blog